HTML

ignor.blog.hu

nagyon unalmas az összes köcsög celebnek beszólni, de azért teszünk egy próbát. aki úgy érzi kimaradt, szóljon. ignor.istvan@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Gratulálunk Ivánnak

2008.09.28. 19:46 Ignor István

Szerencsétlenség a Bárban! Történt ugyanis, hogy Iván "Rambósat" játszott, miközben egy késsel a térde alatt megvágta magát - hangzik a hír. Ezúton szeretnénk neki gratulálni és természetesen mielőbbi jobbulást is kivánunk. Ha már lábra bír állni, javasoljuk használja ki az alkalmat és lépjen meg, ha már úgyis meg akart lógni. Így még talán nem késő, elkerülheti a "sztárságot" és akkor nem kell többet írnunk róla.

Ha esetleg tényleg meglépne és elkezdenék keresni, akkor ezen kép alapján talán felismeritek és szólhattok a producereknek. Érdekes, pont van rajta rambós főkötő.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: baleset bár iván

A bejegyzés trackback címe:

https://ignor.blog.hu/api/trackback/id/tr18686087

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.09.28. 19:48:02

Gratulálunk Ivánnak!Ha már lábra bír állni, javasoljuk használja ki az alkalmat és lépjen meg, ha már úgyis meg akart lógni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása